На К1 стартує недільне «Вінегрет-шоу»

7 Квітня 2011
14643
7 Квітня 2011
16:29

На К1 стартує недільне «Вінегрет-шоу»

14643
На К1 стартує недільне «Вінегрет-шоу»

10 квітня на телеканалі К1 стартує новий кулінарний проект «Вінегрет-шоу». Ведучим буде Антон Середа. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У «Вінегрет-шоу» доводитимуть, що будь-яка складна страва готується не важче за звичайний вінегрет. Зазначається, що рецепти у програмі прості у приготуванні та доступні глядачеві. В основі вибору страви лежить історія, що відбулася колись у цей день: народження відомої людини, встановлення рекорду, певне відкриття.

 

На кухню до Антона Середи приходитиме відома людина зі своїми друзями. Усі вони братимуть участь у приготуванні страви і обговоренні тем. Наприкінці програми під музику усі дегустуватимуть приготоване.

 

Шоу виходитиме щонеділі об 11 годині.

 

Нагадаємо, К1 нещодавно запустив ряд нових проектів: «Пройдисвіт», «Не може бути», «Спеція», «15 хвилин до завтра» та «Мокрий зорепад» тощо.

 

Про тенденції у виробництві та форматах кулінарних проектів можна прочитати тут.

 

Валентина Макогонова, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14643
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду