Микола Вересень став ведучим програми «Без кордонів» на «Ера FM»

6 Квітня 2011
16325
6 Квітня 2011
11:34

Микола Вересень став ведучим програми «Без кордонів» на «Ера FM»

16325
Радіо «Ера FM» співпрацює з «Голосом Росії» з середини 2009-го року
Микола Вересень став ведучим програми «Без кордонів» на «Ера FM»

З 1 квітня ведучим cпільного проекту радіо «Ера» та радіокомпанії «Голос Росії» - програми «Без кордонів» на радіо «Ера FM»  - став Микола Вересень. Про це ТК повідомила прес-служба радіокомпанії «Ера».

 

Співрозмовниками програми є знані в Україні люди. Зокрема, першими гостями програми були керівник Київського міжнародного інституту соціології Валерій Хмелько, директор Центру економічного розвитку Олександр Пасхавер, народний депутат України Леся Оробець та інші.

 

Тривалість програми - 21 хвилина. Проект виходить по буднях о 17:35.

 

Виробник - інформаційно-аналітичний портал «Політ.ua» на базі радіо «Ера».

 

Радіо «Ера FM» співпрацює з «Голосом Росії» з середини 2009-го року. В ефірі «Ери» щодня виходять спільні програми «Без кордонів» та «Сьогодні у світі» (22:35 - 22:56).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16325
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Євген
4584 дн. тому
А, я розачарувався в цьому радіо - настільке відверте прогинання та політкоректність у всьому, що стосується Росії... Одна фраза В. Дикого на перредачі з відомим українофобом В.Корниловим: "Ну, я не знаю, чому у багатьох наших слухачів така ненавість до Росії !". Передача вишла невдовзі після голосування у 2 му турі виборів президента України 2010 року.
журналіст
4774 дн. тому
Шановні колеги!Прошу виправити помилку у прізвищі керівника Київського міжнародного інституту соціології -ХМЕЛЬКО,а не Омелько.
fcw
4774 дн. тому
ЭРА-ФМ - единственное в стране ток-радио с огромным покрытием. Причем толковое, разноплановое радио! Фишек у них тоже достаточно, чего только стоят прямые футбольные радиотрансляции Лиги чемпионов и Лиги Европы с классными комментаторами! Сам слушаю и вам рекомендую!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду