Янукович просить Азарова прискоритися з громадським телебаченням

5 Квітня 2011
11751
5 Квітня 2011
16:22

Янукович просить Азарова прискоритися з громадським телебаченням

11751
Янукович просить Азарова прискоритися з громадським телебаченням

Президент Віктор Янукович попросив прем'єр-міністра Миколу Азарова якнайшвидше розглянути у Кабміні законопроект про громадське телебачення.

 

Про це Янукович заявив 5 квітня, відповідаючи на запитання представників ЗМІ у Павлограді, повідомляє прес-служба глави держави.

 

«Це питання є надзвичайно важливе, рішення прийняте - однозначно ми його будемо створювати. Йде процес підготовки до цього проекту», - сказав президент, додавши, що, за його даними, відповідний законопроект вже майже готовий.

 

«Попрошу прем'єр-міністра якнайшвидше розглянути цей законопроект у Кабінеті Міністрів і направити його на розгляд у Верховну Раду», - зазначив Янукович.

 

Він висловив сподівання, що це відбудеться за два-три тижні, додавши, що постійно тримає це питання на контролі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11751
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
енот
4771 дн. тому
А когда уже будет обещанное общественное ТВ.Никак не могут денег не его создание найти ???
KostyaBarankin
4772 дн. тому
Ну що, готуймось за два-три тижні до журналістського майдану? :)))
Переводной
4772 дн. тому
действительно,сколько можно тянуть.Уже второй год пошел.Пусть выделят пару миллиардов и спусть лучшие из лучших создают общественное телевидение.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду