Шоу «Останній герой» для ICTV вироблятиме Star Media?

5 Квітня 2011
21598
5 Квітня 2011
14:36

Шоу «Останній герой» для ICTV вироблятиме Star Media?

21598
Шоу «Останній герой» для ICTV вироблятиме Star Media?

Шоу за форматом Survivor («Останній герой») для телеканалу ICTV вироблятиме компанія Star Media. Про це ТК стало відомо з власних джерел.

 

У прес-службі Star Media цю інформацію не коментують. У прес-службі ICTV повідомили, що проект буде власним виробництвом каналу, а також зазначили, що надалі, можливо, до співпраці над реаліті-шоу залучатимуть інші компанії.

 

За інформацією прес-служби  каналу, у перший день кастингу, 4 квітня, надійшло понад 200 заявок, хоча промо проекту вийшло лише на сайті каналу і в щоденних виданнях.

 

Нагадаємо, ICTV оголосив кастинги на участь у шоу, які триватимуть до кінця квітня. У реаліті також будуть задіяні публічні люди та українські зірки. За перемогу змагатимуться дві команди по вісім осіб.

 

Вперше формат з'явився у Великій Британії під назвою Survivor у 1992 році, згодом здобув популярність у США, Австралії, Німеччині, Іспанії. У 2001 році цей формат був адаптований «Первым каналом» і в Росії вийшов під назвою «Останній герой». В Україні цей проект транслював «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21598
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду