«Мега» покаже серіал Mad Men

4 Квітня 2011
13202
4 Квітня 2011
18:23

«Мега» покаже серіал Mad Men

13202
«Мега» покаже серіал Mad Men

З 11 квітня телеканал «Мега» розпочинає показ американського серіалу «Божевільні» (Mad Men). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серіал виходитиме з понеділка по п\'ятницю о 23:00.

 

Іронічний серіал «Божевільні» розповідає про роботу вигаданої рекламної агенції «Стерлінг і Купер» у Нью-Йорку на Медісон авеню у 60-ті роки ХХ століття під керівництвом креативного директора Дона Дрейпера.

 

Прем\'єра серіалу відбулася 19 липня 2007 на американському кабельному телеканалі АМС. Mad Men отримав13 нагород Emmy та 4 премії Golden Globe. 31 березня 2011 року продюсер Метью Вайнер підписав контракт ще на три сезони.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13202
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4777 дн. тому
Мега, до речі, оновив свій сайт. Хочете на нього подивитись? Ось: http://megatv.ua/ :lol: Знаєте, це просто смішно. :D І що цікаво, внизу там написано: "Сделано в décolleté". Скажу чесно: я, побачивши вперше ЦЕ, подумав, що сайт робила якась одна людина, що має погані знання у розробці та не хоче користуватися найпростішими безкоштовними сервісами. Не знаю, чому вони відмовились від розробки від попередньої версії, розробленої Argentum IT Lab...
sea
4777 дн. тому
який сором! як може якийсь вшивий канал вибиватися з загального тренду і показувати АМЕРИКАНСЬКИЙ серіал? ...сподіваюся хоч російською мовою.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду