Президент призначив державні стипендії журналістам

4 Квітня 2011
11996
4 Квітня 2011
16:25

Президент призначив державні стипендії журналістам

11996
Президент призначив державні стипендії журналістам

Віктор Янукович призначив державні стипендії видатним діячам інформаційної галузі. Про це йдеться у відповідному указі глави держави № 350/2011 від 4 квітня 2011 року.

 

Зокрема стипендії призначені:

 

довічно - журналістові Миколі Федоровичу Охмакевичу (1937 року народження);

 

строком на два роки - журналістові, заслуженому працівникові культури України Миколі Петровичу Величку (1935 року народження);

 

поліграфістові Івану Васильовичу Голойді (1936 року народження);

 

заслуженому журналістові України Григорію Павловичу Кримчуку (1937 року народження).

 

Крім того, 4 квітня Віктор Янукович призначив стипендію президента сину журналіста Іванова Володимира Івановича, який загинув у зв'язку з виконанням службових обов'язків, - студенту Кримського юридичного інституту Одеського державного університету внутрішніх справ Денису Володимировичу Іванову (1991 року народження). Відповідний указ № 348/2011 оприлюднений на офіційному сайті глави держави.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11996
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АСК
4792 дн. тому
Бракує найцікавішого - скільки становить стипендія Президента? Люба Телекритико, чому не уточнили? Це ж головне!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду