МВС Росії звільнило майора, який побив журналістку в Підмосков’ї

4 Квітня 2011
17103
4 Квітня 2011
12:48

МВС Росії звільнило майора, який побив журналістку в Підмосков’ї

17103
МВС Росії звільнило майора, який побив журналістку в Підмосков’ї

Звільнено виконувача обов'язків начальника кримінального розшуку відділу міліції міста Московський (Московська область) майора Андрія Клімова, який напав на журналістку Наталю Сейбіль. Про це повідомляє ІТАР-ТАРС, посилаючись на повідомлення начальника Управління інформації і громадських зв'язків ГУВС Московської області Євгена Гільдеєва.

 

За його словами, за фактом інциденту, який стався увечері 3 квітня, начальник ГУВС Микола Головкін призначив службову перевірку. «Під час перевірки виявлено, що конфлікт виник у результаті того, що журналістка зробила зауваження співробітнику внутрішніх справ з приводу паркування його автотранспорту, також встановлена його неадекватна поведінка, яка виявилася в нанесенні тілесних ушкоджень Наталі Сейбіль, - сказав пан Гільдеєв. - Після вияснення всіх обставин начальник ГУВС у Московській області прийняв рішення про звільнення зазначеного співробітника з органів внутрішніх справ».

 

Слідчий комітет проводить перевірку за фактом побиття.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду