Співробітнику Держкомтелерадіо потрібна допомога в лікуванні доньки

4 Квітня 2011
15853
4 Квітня 2011
11:06

Співробітнику Держкомтелерадіо потрібна допомога в лікуванні доньки

15853
Співробітнику Держкомтелерадіо потрібна допомога в лікуванні доньки

Водію автотранспортного підприємства Держкомтелерадіо, учаснику бойових дій в Афганістані В\'ячеславу Шебетку необхідна допомога в лікуванні його єдиної доньки Вікторії, яка була прооперована в Київському інституті нейрохірургії.

 

Вартість лікування та ліків обійшлася родині в 35 тисяч гривень. «Сума для нашої родини занадто велика, - у письмовому зверненні написав пан Шебетко. - Не маючи таких коштів, ми опинилися в боргах, які необхідно віддавати. Подальше лікування і повторне операційне втручання також потребує великих коштів. Життя та здоров\'я моєї єдиної доньки Вікторії є сенсом мого життя. Благаю вас, допоможіть нашій родині».

 

Усі, хто бажають допомогти, можуть перерахувати гроші у Дніпровське відділення Ощадбанку № 7989/0410, код ЄДРПОУ 02760554, р/р 37395004 МФО 320337, на особистий рахунок 36163, якій відкрито на Шебетко Віру Іванівну (бабусю хворої дівчини).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15853
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду