Надія Мейхер вестиме «Неймовірну правду про зірок» на СТБ

1 Квітня 2011
13367
1 Квітня 2011
16:37

Надія Мейхер вестиме «Неймовірну правду про зірок» на СТБ

13367
Надія Мейхер вестиме «Неймовірну правду про зірок» на СТБ

Надія Мейхер, солістка групи «ВІА Гра», разом з Григорієм Решетником буде вести програму «Неймовірна правда про зірок» на каналі СТБ. Про це повідомляє прес-служба  телеканалу.

 

Перша програма з оновленим складом ведучих в ефірі з'явиться 2 квітня о 14:45. Також проект виходитиме з нової студії та з новим графічним оформленням.

 

Нагадаємо, «Неймовірна правда про зірок» на СТБ стартувала 25 жовтня 2010 року. Починали вести проект Григорій Решетнік та Анна Свірідова (ведуча станції «Русское радио-Украина» та програми «Давай одружимося»).

 

Зазначимо також, що Надія Мейхер з 2006 року до кінця 2008-го вела на СТБ «Неймовірні історії кохання».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13367
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду