Комунальні газета та телеканал Дніпропетровська заплатили каналу Ахметова 451 тис. грн за оренду

30 Березня 2011
11243
30 Березня 2011
11:03

Комунальні газета та телеканал Дніпропетровська заплатили каналу Ахметова 451 тис. грн за оренду

11243
Комунальні газета та телеканал Дніпропетровська заплатили каналу Ахметова 451 тис. грн за оренду

Редакції комунальних мас-медіа Дніпропетровської міськради за 451 тис. грн орендували на рік офіси для своїх редакцій у компанії, яка частково належить групі Рината Ахметова. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» із посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Комунальне підприємство (КП) «Дніпропетровська міська студія телебачення» заплатить 252 тис. грн, а КП «Редакція газети «Наше місто» - 199 тис. грн.

 

За результатами тендеру угоди на оренду укладено 21 березня з ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська», повідомляється в «Віснику державних закупівель». Власником 65% цієї компанії є СКМ.

 

«КП "ДГСТ" и газета "Наше мiсто" арендуют эти помещения у ЧАО "ТСД" на протяжении нескольких лет, вне зависимости от состава акционеров ЧАО, 32% акций которого принадлежат горсовету. В этом году договоры были пролонгированы, пролонгация состоялась с соблюдением утвержденных законодательством норм, в том числе - с проведением тендера. Решение тендерного комитета о выборе этого здания было основано прежде всего на ценовом предложении со стороны ЧАО "ТСД" - стоимость аренды квадратного метра, учитывая форму собственности данных предприятий и месторасположения здания, составляет всего 50 грн., в разы меньше рыночной стоимости», - пояснив у коментарі ТК голова правління ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал) Андрій Будяк.

 

Нагадаємо, у грудні 2010 року Антимонопольний комітет надав дозвіл компанії TRK Media Holding Limited (Кіпр) на придбання акцій ПАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська», що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента. TRK Media Holding Limited є власником 99% частки ТОВ «Медіа група України» (ТРК «Україна»), основним акціонером якої є СКМ Рината Ахметова.

 

Минулого року губернатором Дніпропетровської області було призначено Олександра Вілкула, який до призначення працював народним депутатом від Партії регіонів, а ще раніше був генеральним директором кількох підприємств групи Рината Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11243
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду