Міхін вестиме «События» і працюватиме над новими проектами «України»

29 Березня 2011
17153
29 Березня 2011
15:33

Міхін вестиме «События» і працюватиме над новими проектами «України»

17153
Міхін вестиме «События» і працюватиме над новими проектами «України»

З квітня Євген Міхін вестиме «События» на ТРК «Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пан Міхін з'явиться в ефірі з 4 квітня, вестиме випуски новин о 17.00 та 19.00. Він чергуватиметься по тижнях з ведучою Оленою Кот.

 

Надалі канал планує залучати Євгена Міхіна до роботи над  новими проектами. Подробиці цих програм поки не розголошуються.

 

«Як і у будь-якого  випускника журфаку, професійні бажання рано чи пізно виходять за межі новин. Звичайно цікавий жанр інтерв'ю, розважальні проекти: динамічні програми, які зможуть «встряхнуть» глядача», - зазначив ведучий.

 

Нагадаємо, Євген Міхін раніше вів ранкові випуски новин на «Інтері». Після того як він залишив телеканал, в ефірі його замінила Ольга Грицик. Також Євген Міхін працював на К1 та НТН.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17153
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду