Віта Євтушина вестиме ранковий ефір на ТРК «Ера»

25 Березня 2011
17531
25 Березня 2011
17:49

Віта Євтушина вестиме ранковий ефір на ТРК «Ера»

17531
Віта Євтушина вестиме ранковий ефір на ТРК «Ера»

Віта Євтушина стала ведучою програми «Доброго ранку, Україно» на телеканалі «Ера». Вона вестиме ранковий ефір по черзі з Оленою Вознесенською. Про це повідомляє прес-служба «Ери».

 

Віта Євтушина на телебаченні п\'ять років. Телевізійну кар\'єру починала на Першому діловому телеканалі журналістом новин. Працювала, зокрема, на телеканалі ТОНІС (журналіст та ведуча програми «Нерухомість»), у комунікаційній групі ESG (журналіст, редактор та ведуча програм «Діловий світ», «Аграрна країна»).

 

За словами пані Євтушиної, як ведуча програми «Доброго ранку, Україно!» вона хоче допомагати українцям швидше прокидатися та дарувати гарний настрій зранку. Роботу на телебаченні поєднує з роботою в театрі, який дуже любить.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду