Телеконкурс «Королева України» на Першому стартує 26 березня

25 Березня 2011
14434
25 Березня 2011
08:17

Телеконкурс «Королева України» на Першому стартує 26 березня

14434
Телеконкурс «Королева України» на Першому стартує 26 березня

26 березня о 17:15 на Першому національному стартує перший випуск телеконкурсу краси «Королева України». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

З 10 по 12 березня на Першому відбулися зйомки чотирьох програм на теми «Вода», «Повітря», «Земля» і «Вогонь». У кожній з програм брали участь по 12 дівчат з різних регіонів України. Тема прем'єрного випуску - «Земля».

 

Кожного разу журі відбирало по 6 учасниць: по 3 учасниці у фінал і півфінал телепроекту.  Крім зовнішніх даних журі оцінювало арт-костюми, які учасниці готували за допомогою стилістів проекту та своїх знань з екології.

 

Нагадаємо,  телеконкурс «Королева України» створений спільно каналом і Національним конкурсом краси. За умовами телешоу, щотижня з березня по травень в ефірі Першого національного 60 конкурсанток змагатимуться за право увійти до фінального складу конкурсу, а потім і за титул «Королева України». Телепроект «Королева по-українськи» матиме соціально-екологічну направленість.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду