Тарас Возняк може позбутися роботи через реорганізацію Львівської облради

18 Березня 2011
22999
18 Березня 2011
11:55

Тарас Возняк може позбутися роботи через реорганізацію Львівської облради

22999
Тарас Возняк може позбутися роботи через реорганізацію Львівської облради

Львівська обласна рада проводить реорганізацію апарату, через це, за інформацією сайту «Майдан», може бути звільнений начальник відділу зовнішніх зв'язків та промоції регіону Тарас Возняк. Цю інформацію ТК підтвердив сам пан Возняк.

 

За його словами, на сьогодні йому пропонують інші посади, які для нього неприйнятні. Остаточне рішення буде прийняте 31 березня.

 

«Очевидно, що йде мова про якісь зачистки. Не знаю, чи вони мають політичну основу, що у "усе має бути Донецк", чи якісь інші - не зрозуміло? Я безпартійний, а от люди з БЮТу чи навіть з Конгресу українських націоналістів швидше за все будуть звільнені. На сьогодні всі "демократичні ошметки влади" від НУНСу до решти абсолютно деморалізовані, розгублені і не здатні захистити виконавчий сектор в апараті обласної ради», - сказав він.

 

ТК звернулась до Львівської облради із запитанням про мету реорганізації, її суть, а також про те, чи залишиться працювати у раді Тарас Возняк.

 

Нагадаємо, Тарас Возняк також працює редактором львівського часопису «Ї».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду