«Королеву по-українськи» вестиме Тімур Мірошниченко, у журі буде Олексій Семенов

10 Березня 2011
12397
10 Березня 2011
15:32

«Королеву по-українськи» вестиме Тімур Мірошниченко, у журі буде Олексій Семенов

12397
«Королеву по-українськи» вестиме Тімур Мірошниченко, у журі буде Олексій Семенов

Телешоу Першого національного «Королева по-українськи» вестиме  Тімур Мірошниченко. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Оцінювати учасниць конкурсу будуть: Олексій Семенов, Павло Зібров, Людмила Хорив, Віталій Журавський, Анатолій Солов'яненко, незалежне журі (дизайнери і зірки), а також телеаудиторія. Щотижня журі будуть оцінювати дефіле в колекціях відомих дизайнерів, візитку-представлення в арт-костюмі, інтерв'ю та таланти учасниць, і  обиратимуть  трьох фіналісток за підсумками кожної програми. Телеглядачі голосуватимуть за учасниць в інтернеті.

 

Окрім переможниці конкурсу, журі також обере «Королеву Подіуму», «Королеву Таланту» і «The best in Bikini».

 

«Королева України має право ексклюзивно представляти нашу країну на конкурсі «Міс Земля», який входить до четвірки найсильніших конкурсів світу. Друга переможниця поїде на «Міс модель світу» - зазначила президент конкурсу Наталія Ковальова.

 

«Наше телешоу прагне показати не лише зовнішність дівчат (що теж важливо), а й найголовніше  - їх внутрішній світ. У програмах ми зможемо побачити їх характер, їх інтереси, навіть те, як вони готують. Ви знаєте, мені досить побачити, як готує гарна жінка, щоб зрозуміти гарна вона всередині чи ні», - переконаний генеральний продюсер Першого національного Олексій Семенов.

 

Нагадаємо,  проект «Королева по-українські» створений спільно каналом і Національним конкурсом краси. За умовами телешоу, щотижня з березня по травень в ефірі Першого національного 60 конкурсанток змагатимуться за право увійти до фінального складу конкурсу, а потім і за титул «Королева України». Як зазначається, телепроект «Королева по-українськи» матиме соціально-екологічну направленість.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду