Національне радіо транслюватиме матч «Динамо» - «Манчестер сіті» у прямому ефірі

10 Березня 2011
12418
10 Березня 2011
13:44

Національне радіо транслюватиме матч «Динамо» - «Манчестер сіті» у прямому ефірі

12418
Національне радіо транслюватиме матч «Динамо» - «Манчестер сіті» у прямому ефірі

Національна радіокомпанія України сьогодні, 10 березня о 22.05 транслюватиме в прямому ефірі матч Ліги Європи «Динамо» (Київ) - «Манчестер сіті». Як повідомляє прес-служба НРКУ, трансляція відбудеться на двох каналах: на Першому та на «Промені».


Трансляція здійснюватиметься безпосередньо зі стадіону «Динамо» ім. В.Лобановського, «а не під картинку з монітора», зазначається у повідомленні. Прес-служба також наголошує, що через певні технічні особливості звуковий сигнал радіо дістається слухача секунд на 10 раніше, ніж зображення під час телевізійної трансляції.


Нагадаємо, як повідомляла «Детектор медіа», 8 та 10 березня на Першому каналі національного радіо відбуваються прямі трансляції матчів за участю донецького «Шахтаря» та київського «Динамо».

 

Сигнал Першого каналу в Україні поширюється дротовим мовленням, а також в нижньому діапазоні ультракоротких хвиль. У Києві Перший канал українського
радіо можна почути також на частоті 105 FM.


«Промінь» в Україні можна чути на середніх хвилях, частота 783 кГц.

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12418
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4815 дн. тому
Я бы еще добавил, что звук удара по мячу приходит к радиослушателю раньше, чем к зрителю на стадионе, сидящему в верхних секторах...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду