Компанія Бориса Фуксмана претендує на частоту ТРК «Київ»

9 Березня 2011
7917
9 Березня 2011
17:56

Компанія Бориса Фуксмана претендує на частоту ТРК «Київ»

7917
Компанія Бориса Фуксмана претендує на частоту ТРК «Київ»

Компанія Бориса Фуксмана «Українська медійна група» візьме участь у конкурсі на 30 ТВК у Києві, на якому до відмови в продовженні ліцензії мовила ТРК «Київ». Про це «Детектор медіа» повідомив особисто пан Фукман.

 

«Я подався на це ліцензування. Не знаю, чи вдасться щось отримати.  Яким буде цей канал концептуально - ще не вирішено, але там прописане усе, що є у вимогах ліцензії», - зазначив він.

 

За його словами, з-поміж інших форматів пан Фуксман планує розглядати і побудову дитячого  каналу, оскільки, на його думку, ця ніша в Україні не заповнена.

 

«Але скоро у нас буде цифрове телебачення і не буде проблем з частотами, а все вирішуватиме якість телебачення та якісь контенту», - сказав він.

 

Як уже писала ТК, на частоту 30 ТВК у Києві претендує шість компаній, одна з них - ТРК «Київ».

 

Нагадаємо, 22 грудня 2010 року Нацрада оголосила конкурс на 11 телевізійних і 111 радійних частот, у тому числі на 30 ТВК. Підсумки цього конкурсу мають підбити до 20 березня 2011 року.

 

У 2009 році ТОВ «Сейлз Хаус Альтернатива» - компанія, яка належить «Українській медійній групі» Бориса Фуксмана - подало заявки на всі 92 частоти, виставлені на конкурс 10-ваттників (у ньому згодом основними переможцями стали ТВі і 5 канал, а результати конкурсу скасовані судом через позов групи «Інтер»).  Микола Шевченко, директор компанії «Українська медійна група», розповідав тоді «Детектор медіа», що робоча назва телеканалу - РТУ («Радіо Телебачення України»). «Наша концепція мовлення - якісне телебачення. Ми плануємо показувати абсолютно нові проекти й шоу, документальні, художні фільми - як власні, так і куповані, проекти розслідувань, дитячі програми, обов'язкове інформаційне мовлення, спорт», - перерахував він програмне наповнення. Рішення передусім подаватися на конкурс ефірних частот прийняв засновник Борис Фуксман.  Однак тоді мовник частоту не отримав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7917
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду