СТБ придбав формат Push The Button. Свою версію покаже восени

9 Березня 2011
13046
9 Березня 2011
17:43

СТБ придбав формат Push The Button. Свою версію покаже восени

13046
СТБ придбав формат Push The Button. Свою версію покаже восени

СТБ запускає у виробництво сімейне розважальне шоу за британським форматом Push The Button («Натисни на кнопку»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За умовами формату дві команди-сім’ї змагаються у конкурсах за  грошовий приз. До складу команд входять батьки, діти та близькі родичі. При виконанні завдань учасники натискають на спеціальну кнопку, яка є символом гри.

 

Вестиме проект Дмитро Танкович. Нагадаємо, на сьогодні він також є ведучим проектів «Танцюють усі!», «Танці з зірками» та «Смішні люди».

 

Планується, що новий проект з’явиться в ефірі СТБ восени 2011 року.

 

За інформацією прес-служби, британська версія шоу виходить у вечірньому праймі суботи (20.00-21.00) на телеканалі ITV1 (телекомпанія займається виробництвом й інших шоу, українські адаптації яких створює СТБ: Britain\'s Got Talent та The X Factor).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13046
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду