ТОНІС продадуть іноземній компанії найближчим часом?

2 Березня 2011
14190
2 Березня 2011
20:12

ТОНІС продадуть іноземній компанії найближчим часом?

14190
ТОНІС продадуть іноземній компанії найближчим часом?

Контрольний пакет телеканалу ТОНІС буде продано: вже підписано відповідну угоду. Про це повідомляє «Обозреватель» із посиланням на топ-менеджера «одного з великих банків».

 

За словами цього менеджера, вартість угоди складе понад $35 млн. Гроші підуть на погашення кредитів Трансбанку, заставою за якими виступають акції каналу (близько 40%).

 

У прес-службі каналу «Обозревателю» повідомили, що якщо переговори і ведуться, то - на рівні власників каналу. 

 

Нагадаємо, вчора гендиректор російського «СТС Media» Антон Кудряшов заявив, що холдинг може купити телеканали в Українi та Бiлорусi вже поточного року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14190
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шутка
4800 дн. тому
Смешно! Кому он нужен? Все украдено до нас.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду