«СТС Media» хоче купити канали в Українi та Бiлорусi цього року

1 Березня 2011
14669
1 Березня 2011
19:53

«СТС Media» хоче купити канали в Українi та Бiлорусi цього року

14669
«СТС Media» хоче купити канали в Українi та Бiлорусi цього року

Російський медіахолдинг «СТС Media» («СТС Медіа») може купити телеканали в Українi та Бiлорусi. Про це повiдомив агентству «Iнтерфакс» гендиректор холдингу Антон Кудряшов.

 

«Нас цiкавлять Україна та Бiлорусь - придбати там канали. Можливо, протягом року це відбудеться. В нас постійний переговорний процес, непросто вiн вiдбувається, але, думаю, є шанс, що цього року щось з'явиться», - зазначив вiн.

 

Наразi компанiї належать медiйнi активи в Казахстанi та Молдовi. Ранiше СТС належав бiзнес у ще однiй країнi СНД - Узбекистанi, проте влiтку минулого року пiсля переоцiнки мiсцевого ринку телереклами компанiя ухвалила рiшення про вихiд iз цiєї країни.

 

У 2011 роцi компанiя також планує розширити мiжнародне мовлення. «У 2011 роцi ми хочемо додати одну-двi кабельнi та супутниковi платформи в США, одну-двi - в Канадi, в Нiмеччинi розпочалося мовлення через IP-платформу. Думаємо про Польщу, Францiю, Чехiю, Прибалтику - тобто досить великi плани», - зазначив голова «СТС Media».

 

Компанiя також не виключає купiвлi активiв на росiйському ринку.

 

У 2010 роцi виручка «СТС Media» у країнах СНД зросла на 14%, до $12,6 млн, у IV кварталi - на 28%, до $4,7 млн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14669
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
4809 дн. тому
і з такою мізерною виручкою вони ще шось купляти зібралися)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду