Українські журналісти відвідали Іранський ядерний центр

1 Березня 2011
9843
1 Березня 2011
16:50

Українські журналісти відвідали Іранський ядерний центр

9843
Українські журналісти відвідали Іранський ядерний центр

Українські журналісти стали одними з перших представників іноземних медіа, які отримали доступ до Іранського ядерного центру в Тегерані. Про це ТК повідомили в Національній спілці журналістів України, представники якої відвідали ядерний центр.

 

Делегація НСЖУ на чолі із секретарем спілки Олегом Наливайком з 22 по 28 лютого перебувала з офіційним візитом в Ісламській Республіці Іран.

 

Українські журналісти зустрілися з колегами з іранських ЗМІ, зокрема інформаційних агентств «Ірна» та «Прес ТВ», газети «Іран», відвідали ряд підприємств і науково-дослідних центрів.

 

Також представники НСЖУ провели зустрічі з віце-президентом країни Насрін Солтанах, міністром закордонних справ Алі Акбаром Салехі, керівництвом Вищої ради національної безпеки, Міністерства культури та ісламської орієнтації.

 

«Ваша діяльність дуже важлива у світі, оскільки ви є послами доброї волі. Ви переносите дуже важливу інформацію з одного регіону світу в інший, від одних людей іншим і це дуже важливо для того, щоб інформація була чесна і правдива», - сказала під час зустрічі віце-президент Ірану Насрін Солтанах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9843
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду