Eyes Wide Shut

28 Лютого 2011
27406
28 Лютого 2011
17:35

Eyes Wide Shut

27406
«Це якійсь театр абсурду – обговорювати те, чого учасники дискусії не бачили і бачити не могли, оскільки не було самого факту події»
Eyes Wide Shut

Давайте спорить о вкусе устриц и кокосовых орехов с теми, кто их ел, до хрипоты, до драки, воспринимая вкус еды на слух, цвет на зуб, вонь на глаз, представляя себе фильм по названию, живопись по фамилии...
М. Жванецкий

 

На мою думку, це якійсь театр абсурду - обговорювати те, чого учасники дискусії не бачили і бачити не могли, оскільки не було самого факту події.

 

У битві фантазій перемагає, як відомо, та, що має найменше спільного з реальністю.

Вражає монументальність висновків і діапазон думок. Коли один і той же учасник дискусії може обурюватись тим, що його звинувачують у виконанні замовлення, і одразу звинувачує в цьому ж інших, вигукуючи за Станіславським "не вірю!". А інший встигає запідозрити журналіста в провокації і при цьому пошкодувати, що знятий ним матеріал не побачили глядачі.

 

Заспокойтеся, шановні, побачили.

У головному випуску "Вікон".

О 22.00.

 

До речі, чому ніхто не висловлює критичних зауважень щодо сюжетів, які насправді були в ефірі?

Моя версія - бо не дивилися. І не збиралися. Як би Юрко Стець не жартував, що прес-служба Партії регіонів вирішила «допомогти "Вікнам" своїм промо». А от висловити обурення тим, що їм нібито «не показали»- завжди будь ласка.

 

Але є можливість запастися реальними аргументами.

Чекаю, гарячі опоненти, зауважень. Успіхів вам у пошуку «зацензурованих новин»  і проявів «звірячої ненависті» до партії з двох літер.

 

Ось ці сюжети:

 

 

Олексій Мустафін, для «Української правди»

Фото та відео - www.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Олексій Мустафін, для «Української правди»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27406
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду