Восени в Києві пройде міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market

24 Лютого 2011
13083
24 Лютого 2011
15:04

Восени в Києві пройде міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market

13083
Восени в Києві пройде міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market

Із 14 по 16 вересня 2011 року консалтингова компанія «Медіа Ресурси Менеджмент» (МРМ) проведе форум медіагалузі Кiev Media Week, у межах якого пройде міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market. Про це повідомляє піар-служба МРМ.

 

Міжнародний ринок аудіовізуального контенту пройде в Україні вперше. У ньому візьмуть участь виробники, мовники та дистрибутори країн пострадянського простору (Україна, Росія, Білорусь, Казахстан, Грузія, Узбекистан, Литва, Латвія, Естонія тощо).

 

За попередньою домовленістю, у якості продавців на Ukrainian Content Market виступлять  компанії «Централ Партнершип» (Росія), All3Media (Великобританія), «Домашний экран» (Росія), «Интра Комьюникейшнз» (Росія), Film.ua (Україна), WTW Films (Великобританія), Sparks Network (Швейцарія), «Телефот» (Росія).

 

Стенди продавців будуть розташовані у спеціально обладнаних для цього номерах готелю Radisson Blu.

 

«Ми вже давно усвідомлювали необхідність проведення в Україні масштабного індустріального форуму, який би об'єднав професіоналів медіа з різних країн світу. Київ - найкраще місце для цих цілей, - зазначає Вікторія Ярмощук, директор МРМ. - Україна - країна з одним з найбільш динамічних медіаринків у світі і з величезним потенціалом у сфері виробництва контенту».

 

На думку виконавчого директора Індустріального телевізійного комітету Катерини Котенко, Кiev Media Week надасть можливість значно розширити аудиторію й обговорити проблеми індустрії.

 

Окрім цього, у межах Кiev Media Week відбудеться презентація телевізійних форматів «Формат-шоу» (14 вересня), міжнародні конференція «Телебачення як бізнес» (15 вересня) та «Кінобізнес в Україні».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13083
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду