Програмі НТН «Агенти впливу» потрібен журналіст

23 Лютого 2011
17142
23 Лютого 2011
17:40

Програмі НТН «Агенти впливу» потрібен журналіст

17142
Програмі НТН «Агенти впливу» потрібен журналіст

Проект соціальних журналістських розслідувань «Агенти впливу»  (телеканал НТН) шукає журналіста.

 

Як повідомила ТК редактор програми Юлія Троненко, від кандидата очікують вміння і бажання робити цікаві і соціально-резонансні матеріали. Йому бажано мати досвід роботи в новинах/проектах журналістських розслідувань/документалістиці на комерційному телеканалі. Також очікується, що журналіст має вищу освіту, орієнтується у поточній соціальній ситуації в Україні, є людиною з широким колом інтересів і розуміє, які теми, історії та особи можуть бути цікаві аудиторії програми «Агенти впливу».  

 

Журналіст-сценарист повинен уміти:

-          знайти соціально важливу і цікаву для глядачів тему,

-          працювати швидко, але ретельно, не перекривлюючи факти і подробиці,

-          проводити власне дослідження рейтингових соціальних тем,

-          будувати сюжет як короткий драматичний твір,

-          проводити результативні інтерв'ю,

-          вести одразу кілька тем майбутніх сюжетів,

-          знімати «в полі» без режисера.

 

Журналіст «Агентів впливу» - це ключова людина у виробництві: шукає теми своїх сюжетів, збирає потрібну інформацію (в тому числі відеоматеріали), виїздить на зйомки, де записує стендапи, інтерв'ю. Також журналіст пише сценарії, начитує готовий текст, частково бере участь в монтажі сюжету і відповідає за його рейтинг.

 

Журналіст підпорядковується у творчих питаннях керівникові проекту, у питаннях виробництва - продюсеру. До 50 відсотків свого робочого часу він\вона може проводити у відрядженнях по Україні, нерідко у вихідні чи на свята. Форма співробітництва з журналіста з компанією-працедавцем - договірна. Оплата залежить від кваліфікації журналіста.

 

Резюме можна надсилати до 05 березня на електронну адресу agenty@ntn.tv, бажано з  поясненням бажання працювати у проекті. У разі потреби канал може додатково запросити роботи претендента на DVD, готові сценарії і рекомендації.

 

У якості випробувального терміну відібраним кандидатам буде запропоновано зробити від одного до кількох оплачених сюжетів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17142
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду