У Криму підпалили редакцію газети «Алубика»

22 Лютого 2011
9734
22 Лютого 2011
11:24

У Криму підпалили редакцію газети «Алубика»

9734
У Криму підпалили редакцію газети «Алубика»

У Криму в місті Алупка згоріло приміщення редакції газети «Алубика» і магазин, який належить головному редакторові Рагіму Гумбатову. Про це повідомляється на сайті газети.

 

Як стверджує пан Гумбатов, подія в ніч з 19 на 20 лютого є черговим «бізнес-підпалом».

 

«Зловмисники проникли в приміщення, зламали захисні віконні і дверні ролети. Видавивши вікно, вони залізли всередину і підпалили приміщення. При цьому вкрадено тільки редакційний комп'ютер, мабуть, для того, щоб замести сліди і надати підпалу вид банальної крадіжки», - зазначив головний редактор.

 

За його словами, за останні два роки приміщення експлуатувалося в комерційних цілях як магазин для одягу. Разом з тим там залишалося редакційне обладнання - комп'ютер, принтери, сканер. Унаслідок пожежі згорів товар, який знаходився в магазині, обгоріло приміщення, сума збитків оцінюється в 180-200 тисяч гривень.

 

Головний редактор нагадує, що «Алубика» опублікувала нещодавно матеріал, у якому розповідалося про хвилю підпалів в Алупці «комерційно привабливих об'єктів» за останні кілька місяців. Як зазначається, підпал «Алубики» є восьмим за рахунком.

 

Як повідомляє МВС, наразі встановлюються деталі та обставини події, за цим фактом проводиться перевірка. Розслідування тримає на контролі керівництво кримського ГУ МВС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду