Леонід Бершидський пішов із проекту «Слон.ру»

19 Лютого 2011
22373
19 Лютого 2011
17:01

Леонід Бершидський пішов із проекту «Слон.ру»

22373
Леонід Бершидський пішов із проекту «Слон.ру»

Леонід Бершидський вирішив покинути створений ним проект Slon.ru. Про це повідомляє «Журдом» із посиланням на сторінку пана Бершидського у фейсбуку.

 

«Вчора офіційно закінчилася моя історія зі Slon.ru - тепер у мене немає жодної посади в проекті. Я брав участь у "Слоні" два роки, для мене це чимало. Багато хто не розуміє, що місяць стартапу коштує двох-трьох з точки зору фізичного зносу», - пише Бершидський.

 

За його словами, останнім часом він відійшов від оперативної роботи в «Слоні» - «виник інший проект, якому треба було приділяти багато часу і сил». За даними сайту «Журдом», відомий медіадіяч зосередився на роботі у видавництві «Ексмо».

 

Бершидський висловлив задоволення роботою в «Слоні», порівнюючи своє дітище на піку його популярності з американським діловим блог-порталом Huffington Post.

 

«Знаю, що тепер багато хто скаже: знову замутив і кинув! Що на це заперечувати, я ніколи не розумів: до запуску медійних проектів, особливо незвичайних, важко підходити з мірками радянського НДІ, де багато сиділо від розподілу до пенсії, - пише Бершидський. - Якщо підбивати підсумки моєї участі в "Слоні", для мене було важливим створити експериментальну редакційну майданчик, на якому пробувати можна практично все, крім численних форм джинси».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду