Українські менеджери найбільше люблять СТБ і найсильніше дратуються через політичні шоу

16 Лютого 2011
5390
16 Лютого 2011
15:55

Українські менеджери найбільше люблять СТБ і найсильніше дратуються через політичні шоу

5390
Українські менеджери найбільше люблять СТБ і найсильніше дратуються через політичні шоу

65% українських менеджерів з усіх тележанрів найбільше дратують політичні ток-шоу, а найбільш популярними українськими каналами серед них є СТБ, «1+1» та Новий. Такі результати опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter, повідомляє його піар-служба.

 

На другому місці серед найбільш дратуючих видів контенту опинилися серіали (54% респондентів) та розважальні шоу (37%). Найчастіше українські керівники дивляться по телевізору новини (64%), художні фільми (49%) і пізнавальні програми (42%). Третина респондентів люблять розважальні шоу. Менеджери майже не дивляться мультфільми (лише 7% внесли їх до переліку своїх вподобань), однак вони їх не дратують.

 

Улюбленими телеканалами керівників є СТБ (46%), «1+1» (43%), Новий канал (32%), ICTV (30%), «Інтер» (26%), 5 канал (11%), ТРК «Україна» (10%), Футбол (7%), Перший автомобільний (7%) та ТВі (6%).

 

Серед музичних каналів лідером став М1 з 4%, ділових - UBR з 3%, інформаційних - 5 канал з 11%, найпопулярнішим спортивним каналом є «Футбол» (7%).

 

Майже в половини українських менеджерів є улюблені програми, заради перегляду яких вони готові кидати будь-які справи. 53% респондентів відчувають цензуру на українському телебаченні, 26% - не відчувають, а 21% заявили, що питання цензури їх не хвилює.

 

На запитання анкети відповіли 2373 українці з усіх регіонів України: 60% - кияни, 7% - жителі Донецьку та області, 6% харків'яни, 5% - львів'яни, одесити і жителі Дніпропетровська. Користувачі порталу - менеджери середньої та вищої ланки. 75% респондентів наразі працевлаштовані, 25% - в пошуках місця роботи. Серед опитаних 51% - жінки, 49% - чоловіки. Всі респонденти є анонімними. Під час дослідження респонденти могли обрати від 1 до 3 варіантів відповіді на кожне питання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5390
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду