Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

15 Лютого 2011
18582
15 Лютого 2011
14:56

Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

18582
Телеканал ТЕТ оновив свій сайт

У рамках ребрендингу канал ТЕТ з нового сезону, який стартував 14 лютого, оновив свій сайт.

 

Новий ресурс включає чотири основні рубрики: Дивіться на ТЕТ (програми, серіали, фільми, мультфільми), Відео (анонси, записи програм тощо), Телепрограма та Про канал (загальна інформація, про ведучих та команду каналу). Також на сайті є рубрика з опитуванням щодо проектів ТЕТу та кнопки, за допомогою яких можна поділитися матеріалами сайту соціальних мережах.

 

Як повідомила раніше в коментарях ТК генеральний директор каналу ТЕТ Ірина Костюк, згодом також має з'явиться окремий жіночий інтернет-ресурс для кроспромо, спрямований на залучення молодої аудиторії (можливо, не під брендом ТЕТу).

 

Нагадаємо, що ребрендинг телеканалу ТЕТ - кампанія «Новий ТЕТ. Нова любов» - здійснює продакшн Євгенія Саннікова Signal Red.

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18582
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Богдан
36 дн. тому
Мене є питання про канал тет
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду