Доманський і Стоянов візьмуть участь у прем'єрному випуску нового сезону «Що? Де? Коли? Зіркові війни»

15 Лютого 2011
16653
15 Лютого 2011
11:18

Доманський і Стоянов візьмуть участь у прем'єрному випуску нового сезону «Що? Де? Коли? Зіркові війни»

16653
Доманський і Стоянов візьмуть участь у прем'єрному випуску нового сезону «Що? Де? Коли? Зіркові війни»

18 лютого на «Інтері» відбудеться прем'єра нового сезону інтелектуальної телегри «Що? Де? Коли? Зіркові війни». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У прем'єрі візьмуть участь артист та телеведучий Юрій Стоянов; телеведучий Олег Філімонов; актор, режисер і поет Борис Барський; актор, музикант, художній керівник комік-групи «Маски» Георгій Делієв; телеведучий Андрій Доманський, а також чемпіон Вищої ліги КВК, ведучий першої Української ліги КВК Дмитро Шпинарьов.

 

В ефірі програма - о 21:30.

 

Нагадаємо, у грудні 2010 на К1 вийшов спеціальний випуск телевізійної інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» за участі телевізійників.

 

Українська ліга  «Що? Де? Коли?», як і раніше, транслюватиметься в ефірі К1.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16653
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Я
4829 дн. тому
То де будуть показувати? на Інтері чи на К1?
Цензор
4829 дн. тому
"18 січня на «Інтері» відбудеться прем'єра нового сезону інтелектуальної телегри «Що? Де? Коли? Зіркові війни». Про це повідомляє прес-служба каналу." 18 січня был вторник, и было это почти месяц назад, даже рейтинги Интера известны за этот день. Посмотрим-посмотрим....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду