ICTV шукає редактора сайту, «Інтер» - спеціаліста з медіапланування

12 Лютого 2011
7410
12 Лютого 2011
11:37

ICTV шукає редактора сайту, «Інтер» - спеціаліста з медіапланування

7410
ICTV шукає редактора сайту, «Інтер» - спеціаліста з медіапланування

Телеканалу ICTV потрібен контент-редактор корпоративного сайту. Як впливає з оголошення про вакансію, до обов'язків спеціаліста входитиме написання прес-релізів, журналістських матеріалів, анонсів, наповнення сайту інформацією про компанію, а також робота з просування сайту в інтернеті. Освіта для каналу значення не має, він готовий «взяти студента».

 

«Інтер» запрошує спеціаліста з медіапланування з досвідом роботи у медійному агентстві не менше двох років. Фахівець має розумітися на медіаплануванні та на ТБ-панелі GfK. До його обов'язків входитиме планування рекламних кампаній, розміщення рекламних роликів та моніторинг їхнього виходу, аналіз ефективності кампаній у ТБ-ефірі, розміщення промовиявів каналу в інтернеті, моніторинг та аналіз активності конкурентів тощо.  

 

Компанія Digital Ventures (портал Tochka.net) шукає редактора розділу Travel для організації редакційної роботи, написання статей про подорожі відбору фото тощо.

 

«Сегодня Мультимедіа», що видає газету «Сегодня», має вакансію редактора рубрики «Деньги». Від претендентів вимагається досвід роботи від 3 років у журналістиці, серед обов'язків - пошук та висвітлення резонансних тем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7410
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду