До Шустера прийдуть Королевська та Порошенко, до Кисельова – Єжель

11 Лютого 2011
12440
11 Лютого 2011
14:09

До Шустера прийдуть Королевська та Порошенко, до Кисельова – Єжель

12440
До Шустера прийдуть Королевська та Порошенко, до Кисельова – Єжель

11 лютого в ефірі ток-шоу «Шустер live» на Першому національному обговорюватимуть дві теми: куди поділася гречка та чому закриваються українські школи. Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студії».

 

В гостях у програмі - народні депутати Наталя Королевська (БЮТ-«Батьківщина»), Олег Зарубінський (Блок Литвина), Олексій Плотніков (Партія регіонів); Анатолій Кінах (Партія регіонів); глава ради Нацбанку України Петро Порошенко; економічний експерт Олександр Пасхавер; міністр транспорту і зв'язку України (2007-2009) Йосип Вінський.

 

Також гостями стануть секретар Донецької міськради Микола Левченко; народні депутати Максим Луцький (Партія регіонів), Олесь Доній (НУ-НС), Ксенія Ляпіна (НУ-НС); заступник глави Донецької обласної організації «Просвіта» Марія Олійник; директор докторської школи НаУКМА Михайло Винницький; один із лідерів партії «Єдиний центр» Вадим Карасьов; журналіст Віталій Портніков; міністр освіти і науки України (2005-2007) Станіслав Ніколаєнко; член бюро партії «Фронт змін» Лілія Гриневич.

 

Тим часом у ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на «Інтері» обговорюватимуть чотири теми: «Солдатська каша» (чи загрожує військовим силами України голод), «Загадки сфінкса» (що очікує Єгипет і як тамтешні події змінять світ), «Ювілей країни» (спроба проаналізувати новітню історію України) і «Боротьба з привілеями - популізм чи реальність?» (чи справді українські чиновники пересядуть в машини економ-класу і кому дістануться «мерседеси»).

 

Гостем першої частини програми стане міністр оборони України Михайло Єжель.

 

Нагадаємо, проект «Шустер live» виходить щоп'ятниці о 19:00, «Велика політика з Євгеном Кисельовим» - о 21:50.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12440
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду