Стогній їде до Південної Америки шукати нацистських злочинців

10 Лютого 2011
16208
10 Лютого 2011
14:29

Стогній їде до Південної Америки шукати нацистських злочинців

16208
Стогній їде до Південної Америки шукати нацистських злочинців

12 лютого Костянтин Стогній, ведучий програми «Надзвичайні новини» на телеканалі ICTV, вирушає до Чилі та Аргентини для зйомок низки документальних фільмів, присвячених колонії Дігнідад, де нібито переховуються від правосуддя нацистські злочинці. Про це повідомляє прес-служба ICTV.

 

Мета експедиції - підтвердити або розвіяти чутки про наявність в регіоні на кордоні Чилі та Аргентини нацистських злочинців, які планували створити так званий «Четвертий рейх». Експедиція триватиме 15 днів.

 

«На жаль, заплановане інтерв\'ю з Луїсом Корваланом вже не відбудеться, оскільки влітку минулого року лідер чилійських комуністів пішов з життя. Тому ми будемо зустрічатися з його родичами», - цитує прес-служба Костянтина Стогнія.

 

У якому форматі будуть зніматися фільми, наразі не вирішено. За словами оператора Володимира Хоменка, основну роботу буде виконано у традиційному варіанті, хоча можливе і використання 3D та нової технології зйомок фотокамерою.

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16208
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ой
4830 дн. тому
Где мы, а где немцы... А причем тут Луис Корвалан к нацистским преступникам???
гість
4830 дн. тому
Цікаво за чиї бабки? Бо вийде так, що він якогоьс 100-літнього Петренка там знайде і на нього повісять розв"язуванн Другої світової війни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду