Ведучим «Замку страху» на Новому став Сергій Сипливий

9 Лютого 2011
16719
9 Лютого 2011
18:55

Ведучим «Замку страху» на Новому став Сергій Сипливий

16719
Ведучим «Замку страху» на Новому став Сергій Сипливий

«Замок страху» на Новому каналі вестиме Сергій Сипливий, актор Київського драматичного театру на Подолі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За словами творців проекту, ведучого шукали  довго: у кастингу брали участь як професійні телеведучі, так і актори з Росії та України.

 

«Сергій  полонив авторів шоу яскравим образом, який одразу запам'ятовується та ідеально підходить під формат програми», - йдеться у повідомлені каналу.

 

 За словами пана Сипливого, у проекті йому відведена роль «спокусника», адже  ведучому доведеться  при спілкуванні з героями визначати, що лякає кожного з них найбільше.

 

«Коли дізнаватимусь про слабкості гравців, буду намагатись максимально ускладнювати гру», - сказав він.

 

Нагадаємо, «Замок страху» - шоу, створене за форматом Estate of Panic. За умовами, учасники намагаються виграти 5 мільйонів гривень. Гроші заховані у різних кутках замку, і щоб їх знайти, треба пройти «випробування страхом»: змії, комахи, закритий простір, сторожові пси, тушки тварин тощо. Зйомки проходитимуть у Москві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16719
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4841 дн. тому
Шо, и фамилию не поменяют? А то как-то "Сипливый в Замке страха" звучит слишком образно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду