«Інтер» запускає розважальний проект «Вирваний із натовпу»

7 Лютого 2011
21304
7 Лютого 2011
17:34

«Інтер» запускає розважальний проект «Вирваний із натовпу»

21304
«Інтер» запускає розважальний проект «Вирваний із натовпу»

Канал «Інтер» запускає новий розважальний проект «Вирваний із натовпу» з ведучим Сергієм Сивохою. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект «Вирваний із натовпу» зніматимуть за міжнародним форматом Stand Out From The Crowd компанії 2waytraffic. Виробляє програму Prime production, режисер - Михайло Комаровський.

 

За умовами шоу, його героями може стати кожен українець, який погодиться взяти участь у квесті та відповісти на питання ведучого: «В найбільш неочікуваний момент, в найбільш неочікуваному місці до вас може звернутися Сергій Сивохо і запропонувати 50 000 гривень... Оскільки все відбуватиметься в багатолюдному місці, самого ведучого не буде видно - він керуватиме процесом із екранів моніторів, встановлених на місці зйомок», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду