Телеканал ТЕТ змінює логотип (+зображення)

7 Лютого 2011
13928
7 Лютого 2011
13:02

Телеканал ТЕТ змінює логотип (+зображення)

13928
Телеканал ТЕТ змінює логотип (+зображення)

14 лютого телеканал ТЕТ вийде в ефір з новим логотипом.

 

 Як вже писала ТК, у цей  день стартує новий сезон каналу. Як повідомили ТК у прес-службі, розробкою логотипу займалось креативне агентство Signal Red.  Логотип складається з трьох куль жовтого, блакитного та фіолетового кольору.

 

Логотип каналу буде презентований на відкритті нового сезону сьогодні, 7 лютого.

 

Нагадаємо,  ТЕТ вже запустив промо-компанію нового сезону. Окрім зовнішньої реклами, проекти каналу будуть промотуватися на у друкованих ЗМІ, на радіо та в інтернеті.

 

 «Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13928
Теги:
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4822 дн. тому
Цей логотип звичайно кращий. Я думаю, Олексію Мазуру, який був незадоволений попередньою зміною (http://www.telekritika.ua/news/2010-09-03/55510, друга сторінка коментарів), теж більше сподобався. :)
Squall
4824 дн. тому
Я так вижу что у них стиль теперь под ТНТ подгоняется...
//
4824 дн. тому
Спорим, в эфире он будет не такой? Все эти "красивости" может быть и радуют его создателя, но они будут полностью убиты при шкалировании до 32 пикселей в высоту, и будут выглядеть грязно. Потом его почистят, сместят буквы к центрам шаров и уберут их объем. И то, что здесь опубликовано, будет уже неправдой...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду