Президент Європарламенту стурбований погіршенням ситуації зі свобою слова в Україні

3 Лютого 2011
18745
3 Лютого 2011
22:14

Президент Європарламенту стурбований погіршенням ситуації зі свобою слова в Україні

18745
Президент Європарламенту стурбований погіршенням ситуації зі свобою слова в Україні

Президент Європейського парламенту Єжи Бузек стурбований згортанням свобод в Україні. Як повідомляє УНІАН, про це він заявив 3 лютого на конференції «Збираючи широку Європу після Лісабонської угоди» у Європарламенті.

 

«Україна була кращим студентом… у регіоні два роки тому. Тепер це не так. Я стурбований погіршенням ситуації в області свободи слова і свободи ЗМІ», - сказав президент Європарламенту.

 

Він також висловив занепокоєність у зв`язку з тенденцією, що проявилася останнім часом в Україні, до кримінального переслідування опозиційних політиків. «Це ставить питання про незалежність судової системи і прозорості верховенства права», - сказав пан Бузек.

 

При цьому президент Європарламенту висловив сподівання, що ситуація в Україні зміниться, і вона повернеться «на правильний шлях».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18745
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду