«1+1» запустить проект відеощоденників

2 Лютого 2011
18012
2 Лютого 2011
12:29

«1+1» запустить проект відеощоденників

18012
«1+1» запустить проект відеощоденників

«1+1» розпочинає адаптацію ізраїльського формату Connected. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

За форматом, це має бути екранізація щоденників різних людей. За цією інформацією, формат Connected придбали 15 країн.

 

У шоу братимуть участь п\'ятеро осіб, не знайомих між собою, різні за характером, захопленнями та стилем життя. Кожен з них отримує камеру і упродовж кількох місяців знімає своє життя: від робочих моментів до особистого життя.

 

«Уявіть, що facebook або twitter стає телевізійним шоу. Це зовсім інший формат телебачення за межами телеекрану. Люди знімають для себе, показують своє життя. Одну й ту саму загальнолюдську проблему ми побачимо з п\'яти різних позицій. Любов, дружба, секс, самореалізація - теми, які актуальні для усіх. Ми шукаємо людей, яким є що сказати», - каже  продюсер проекту Роман Лукін.

 

Розробник формату Connected ізраїльський продюсер Аві Армоза вважає, що за цим форматом  - майбутнє телебачення: «Інтимне, безцеремонне, провокативне та гаряче шоу. Ми дуже задоволені тим, як приймають формат, і з нетерпінням чекаємо продовження роботи з нашими партнерами по всьому світу».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду