Євген Санніков заснував креативне агентство Signal Red, працює над ребрендингом ТЕТу та докудрамою про Циолковського

2 Лютого 2011
17415
2 Лютого 2011
10:39

Євген Санніков заснував креативне агентство Signal Red, працює над ребрендингом ТЕТу та докудрамою про Циолковського

17415
Євген Санніков заснував креативне агентство Signal Red, працює над ребрендингом ТЕТу та докудрамою про Циолковського

Євген Санніков, який у 2007-10 роках був арт-директором телеканалу «Інтер», разом з колегами заснував в Україні креативне агентство повного циклу Signal Red, яке надає послуги у сфері відеодизайну, брендингу и виробництва теле- та кіноконтенту. Про це повідомляє видання Media Business Reports.

 

В команду Signal Red також увійшли Ігор Грицик, який був дизайн-директором телеканалу Інтер (наразі в сфері його компетенції - режисура і візуальні ефекти), та Оксана Майданська - екс-арт-директор проектів на «Інтері» (у Signal Red - креативний продюсер).

 

Як писала ТК, Євген Санніков та Ігор Грицик залишили «Інтер» і перейшли у групу компаній Film.UA у грудні минулого року.

 

Наразі в оперативній роботі Signal Red - низка нових проектів, у тому числі ребрендинг телеканалу ТЕТ - кампанія «Новий ТЕТ. Нова любов», яка стартує в ефірі каналу з 14 лютого 2011 року. Компанія також спільно з Film.UA працює над телевізійним проектом «Дивовижні світи Циолковського», що приурочений до 50-річчя польоту людини в космос.

 

«Дивовижні світи Циолковського» - проект в жанрі докудрами про дослідника космосу Константина Едуардовича Циолковського, автора унікальних робіт з аеродинаміки та повітроплавання. Зйомки програми почнуть 10 лютого і планують завершити у березні. Передбачається, що в проект буде інтегровано велику кількість спецефектів з використанням 3D-технологій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17415
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
908
4832 дн. тому
Круто! :-D
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду