Перший поділився планами на День перемоги: короткометражки про Велику Вітчизняну і телемарафон

31 Січня 2011
14752
31 Січня 2011
07:16

Перший поділився планами на День перемоги: короткометражки про Велику Вітчизняну і телемарафон

14752
Перший поділився планами на День перемоги:  короткометражки про Велику Вітчизняну і телемарафон

Перший Національний покаже цикл короткометражних фільмів про найвагоміші моменти Великої Вітчизняної війни на території України. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Зокрема, в ефірі Першого вийдуть фільми про: початок і передісторію війни, оборону міст-героїв, визвольні операції (Бєлгородсько-Харківська, Чернігівсько-Прип\'ятська, Київська, Кіровоградська, Корсунь-Шевченківська, Умансько-Чернівецька, Кримська, Львівсько-Сандомирська та Яссько-Кишинівська); найбільші битви (танковий бій Луцьк-Броди-Рівне, битва під Уманню, битва за Дніпро, битва під Бродами ); про нагороди і військову техніку.

 

9 травня глядачі Першого зможуть побачити телемарафон з включенням з міст-героїв, а також трансляції урочистих заходів за участі ветеранів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14752
Читайте також
14.05.2011 11:32
Алла Чердынцева
для «Детектор медіа»
8 412
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду