Розпочалося онлайн-голосування у конкурсі ділової журналістики PRESSзвание 2010

26 Січня 2011
9987
26 Січня 2011
16:37

Розпочалося онлайн-голосування у конкурсі ділової журналістики PRESSзвание 2010

9987
Розпочалося онлайн-голосування у конкурсі ділової журналістики PRESSзвание 2010

26 січня на сайті www.presszvanie.ua стартувало голосування в конкурсі «Премія ділових кіл «PRESSзвание 2010 ».


Топ-менеджери найбільших українських компаній, редактори ділових і суспільно політичних видань, фахівці зі зв'язків з громадськістю та галузеві експерти оцінять професійну діяльність журналістів за 2010 рік за такими критеріями, як об'єктивність, точність, оперативність, майстерність подачі матеріалу, глибина і актуальність тем.

 

До журі премії можуть потрапити топ-менеджери, редактори та експерти, які зареєструвалися на сайті конкурсу. Реєстрація відкрита до 11 лютого 2011 року за адресою: www.presszvanie.ua/register.

 

Нагороджуватимуть тих, хто найкраще висвітлює такі сфери як гірничо-металургійний комплекс, нафта і газ, будівництво і нерухомість, споживчі ринки та інші. Для полегшення голосування членів Журі на сайті присутні приклади статей журналістів. Оцінювання журналістів відбувається за 10-бальною шкалою. Оцінки членів журі наразі приховуються, а після офіційного оголошення результатів на церемонії нагородження всі оцінки будуть відкриті і доступні на сайті Конкурсу.

 

Голосування триватиме місяць і закінчиться 25 лютого о 18:00.

 

Довідка:

 «Премія ділових кіл «PRESSзвание» - міжнародний конкурс ділових журналістів, у якому журі - лідери бізнесу, а також редактори провідних ділових видань - оцінюють роботу журналістів і редакторів, що працюють в ділових друкованих, інтернет-виданнях та інформагентствах, а також незалежних бізнес-журналістів . Інтерактивне голосування відбувається в реальному часі на сайті конкурсу: www.presszvanie.ua.

 

Організатори конкурсу:

 

    * СЖУ (Союз Журналістів України);  

   * СЖР (Союз Журналістів Росії);

    * УСПП (Український Союз Промисловців і Підприємців);

    * МАП (Московська Асоціація підприємців);

    * РСПП (Російський Союз Промисловців і Підприємців);

    * Компанія Mainstream Communication & Consulting.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9987
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду