Стогній зніме фільм про НЛО та візьме участь у «Танцях з зірками»

25 Січня 2011
14475
25 Січня 2011
12:13

Стогній зніме фільм про НЛО та візьме участь у «Танцях з зірками»

14475
Стогній зніме фільм про НЛО та візьме участь у «Танцях з зірками»

Позаштатний радних міністра МВС та ведучий Костянтин Стогній має намір взяти участь у проекті «Танці з зірками» та зняти фільм про НЛО. Про це він повідомив газеті «Сегодня».

 

За його словами, він планує поїхати на три тижні в Чілі і зняти там фільм про НЛО.

 

Також уподовж 20 тижнів він тренуватиметься для участі у проекті СТБ «Танці з зірками». «Автори програми чи то жартома, чи серйозно пообіцяли мені: ти танцюватимеш зі співачкою та актрисою Ванессою Параді. Хоча, в мене багато й інших цікавих пропозицій», - сказав пан Стогній.

 

Як уже повідомляла ТК, головний радник Міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній написав рапорт про звільнення з міліції. За інформацією газети «Сегодня», Анатолій Могильов підписав рапорт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14475
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Alex
4846 дн. тому
А не пішов би краще Костя в дупу?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду