США вітають політичний консенсус, досягнутий під час голосування за доступ до публічної інформації

21 Січня 2011
15217
21 Січня 2011
15:37

США вітають політичний консенсус, досягнутий під час голосування за доступ до публічної інформації

15217
США вітають політичний консенсус, досягнутий під час голосування за доступ до публічної інформації

Сполучені Штати Америки вітають політичний консенсус, продемонстрований народними депутатами Верховної Ради України під час голосування за закон «Про доступ до публічної інформації».

 

Про це було заявлено під час зустрічі урядового уповноваженого у справах Європейського суду з прав людини Валерії Лутковської з другим заступником Державного секретаря США, Бюро з питань демократії, прав людини і праці Томасом Меліа, яка відбулася 21 січня в українському Мін‘юсті, повідомляє прес-служба міністерства.

 

Томас Меліа зазначив, що прийняття зазначеного закону сприятиме покращенню політичного іміджу України.

 

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила два закони, що стосуються доступу до інформації, 13 січня. 19 січня їх скеровано на підпис президенту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду