Андрій Тараненко залишає EGO

19 Січня 2011
20344
19 Січня 2011
17:21

Андрій Тараненко залишає EGO

20344
Андрій Тараненко залишає EGO

Андрій Тараненко залишає просаду головного редактора чоловічого журналу EGO. Про це повідомляється у релізі Perekhid Publishing House, видавця журналу.

 

Як пояснює директор Perekhid Яна Гореліна, причина обопільного рішення сторін - розбіжності у баченні подальшого розвитку журналу. При цьому, додає вона, холдинг Atlantic Group, до якого входить видавництво, має великі плани з розширення видавничого бізнесу.

 

Посаду головреда EGO Андрій Тараненко обіймав з кінця 2008 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду