КПУ наказала призупинити видання газети «Коммунист Крыма»

17 Січня 2011
18896
17 Січня 2011
15:46

КПУ наказала призупинити видання газети «Коммунист Крыма»

18896
КПУ наказала призупинити видання газети «Коммунист Крыма»

Державне підприємство «Типографія і видавництво "Таврида"» тимчасово призупинило видання газети «Коммунист Крыма», повідомляє Comments.ua.

 

Як повідомив директор підприємства Андрій Литваков, він отримав від центрального органу Компартії України листа, в якому йдеться про те, що Кримський реском КПУ, який є засновником газети і органом управління редакції, розформований. У зв'язку із цим органи юстиції анулювали свідоцтво про реєстрацію видання.

 

Разом з тим пан Литваков запевнив, що як тільки їм нададуть нове свідоцтво про реєстрацію газети та документи про призначення редактора видання, його друк буде відновлено. «Ми угоду не розірвали, просто вищий орган партії, якому в принципі належить газета, сказав призупинити випуск газети. Ми зобов'язані це зробити», - підкреслив він.

 

Головний редактор газети Тетяна Єжова у коментарі ТК зазначила, що з реєстраційними документами у «Коммуниста Крыма» все гаразд. Газета виходитиме й надалі, єдине, що, можливо, вона друкуватиметься в іншому видавництві.

 

Нагадаємо, 16 грудня 2010 року Президія ЦК КПУ виключила лідера кримських комуністів Леоніда Грача з членів партії і фракції у Верховній Раді за систематичне порушення Кримським республіканським комітетом КПУ статуту партії (зокрема, за невиконання рішень вищих партійних органів) і розпустила Кримський республіканський комітет КПУ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18896
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Хаачу в Мааскву
4908 дн. тому
Грачу саме час виступати зі спогадами про утиски, що він зазнав за часів "оранжевого режима" і директиви "вашингтонского Обкома".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду