Незалежна асоціація телерадіомовників шукає керівника прес-центру

17 Січня 2011
9947
17 Січня 2011
13:24

Незалежна асоціація телерадіомовників шукає керівника прес-центру

9947
Незалежна асоціація телерадіомовників шукає керівника прес-центру

Незалежна асоціація телерадіомовників оголосила повторний конкурс на заміщення посади керівника прес-центру НАМ.

 

Від керівника прес-центру НАМ вимагається досвід роботи журналістом ділових або галузевих ЗМІ та PR-менеджером - не менше року, бездоганне володіння українською та російською мовами, високий рівень грамотності, володіння англійською мовою на рівні не нижчому, ніж intermediate, вільне володіння ПК та програмами MS Office тощо.

 

До кола обов'язків керівника прес-центру входить, зокрема, розробка та реалізація PR-стратегії асоціації, інформаційний супровід роботи всіх центрів та заходів НАМ, підготовка та проведення прес-конференцій, круглих столів, конференцій як самостійно, так і у співпраці з іншими центрами НАМ, написання анонсів та прес-релізів.

 

Резюме приймаються до 28 січня 2011 року, за електронною адресою raya@nam.com.ua. Детальніше з вимогами щодо вакансій можна ознайомитися на сайті НАМ.

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9947
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду