«Чудо-люди» стартує на ICTV 23 січня. Проект вестимуть Дмитро Перепьолкін і Микола Матросов

12 Січня 2011
19288
12 Січня 2011
17:20

«Чудо-люди» стартує на ICTV 23 січня. Проект вестимуть Дмитро Перепьолкін і Микола Матросов

19288
«Чудо-люди» стартує на ICTV 23 січня. Проект вестимуть Дмитро Перепьолкін і Микола Матросов

23 січня на телеканалі ICTV вийде прем'єра шоу «Чудо-люди». Про це повідомляє прес-служба.

 

Нагадаємо, «Чудо-люди» - проект про людей, які мають унікальні здібності.

 

Вестимуть шоу Дмитро Перепьолкін і Микола Матросов. Під час проекту вони будуть їздити автомобілем країною, шукаючи надзвичайних людей.

 

«Наше завдання - знайти людину, яка б нас вразила. Із надприродними здібностями, які годі пояснити, незвичайними талантами. Учасники надсилають нам свої відеозаписи, а наше завдання - перевірити, фокус це чи вміння, гідне називатися "дивом"», - зазначає пан Перепьолкін.

 

У кожному випуску проекту вісім учасників претендують на звання «Чудо-людина». За допомогою смс-голосування найкращі потраплять у фінал, де боротимуться за головний приз - 100 тисяч гривень. Один з учасників отримає приз глядацьких симпатій за результатами онлайн-голосування на сайті ictv.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19288
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду