Телекомпалата: у 2011 році послуги телекомпровайдерів подорожчають на 5-10%

13 Січня 2011
11209
13 Січня 2011
11:31

Телекомпалата: у 2011 році послуги телекомпровайдерів подорожчають на 5-10%

11209
Телекомпалата: у 2011 році послуги телекомпровайдерів подорожчають на 5-10%

За прогнозами Телекомунікаційної палати України у 2011 році телекомунікаційні послуги провайдерів зможуть подорожчати в середньому на 5-10%. Про це ТК повідомили в організації.

 

Причинами подорожчання стануть підвищення собівартості обладнання, зростання тарифів на електроенергію, а також планове збільшення розміру відрахувань правовласникам відповідно до укладених угод.

 

На думку директора ТПУ Костянтина Грицака, ці фактори насамперед впливають на роботу легальних провайдерів, тож подорожчання послуг свідчитиме про прозорість роботи.

 

Нагадаємо, що в листопаді 2010 року директор Спілки кабельного телебачення України Олександр Швець назвав свій прогноз подорожчання послуг кабельних операторів - щонайменше на 10% у зв\'язку з інфляцією та модернізацією системи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11209
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду