Максим Равреба став першим заступником Дениса Жарких

12 Січня 2011
17711
12 Січня 2011
13:23

Максим Равреба став першим заступником Дениса Жарких

17711
Максим Равреба став першим заступником Дениса Жарких

Колишній ведучий і керівник ранкового блоку новин телеканалу «Інтер» Максим Равреба із січня 2011 року обійняв посаду першого заступника головного редактора газети «Хрещатик». Цю інформацію він підтвердив ТК особисто.

 

Раніше він три з половиною роки працював директором відео-департаменту інформаційної агенції «Інтермедіа консалтинг».

 

За словами Максима Равреби, пропозицію про перехід до газети «Хрещатик» йому зробив його колишній колега по «Інтеру», виконувач обов'язків головного редактора видання Денис Жарких. Декілька місяців Максим Равреба працював заступником головного редактора, а з січня 2011 року став першим заступником.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17711
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нос
4876 дн. тому
Ура.
Ben 10
4877 дн. тому
о, в цю компашку ще Чалєнка не вистачає. :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду