Генпрокуратура збирає у ЗМI iнформацiю про те, як Тимошенко передавала у села автомобiлi Opel Combo

4 Січня 2011
14714
4 Січня 2011
17:16

Генпрокуратура збирає у ЗМI iнформацiю про те, як Тимошенко передавала у села автомобiлi Opel Combo

14714
Генпрокуратура збирає у ЗМI iнформацiю про те, як Тимошенко передавала у села автомобiлi Opel Combo

Прокуратура Днiпропетровської областi в груднi звернулася до регiональних засобiв масової iнформацiї з проханням надати копiї вiдеозаписiв, екземпляри газет про вручення екс-прем'єром Юлiєю Тимошенко чи представниками БЮТ автомобiлiв Opel Combo закладам охорони здоров'я в сiльськiй місцевості. Про це повідомив  голова Днiпропетровської обласної органiзацiї «Незалежна асоцiацiя журналістів» Iван Красiков, пише «Інтерфакс- Україна».

 

 «Зокрема, прокуратура надiслала листа, в якому просила керiвникiв регiональних ЗМI повiдомити: чи висвiтлювалося вручення автомобiлiв Opel Combo або сертифiкатiв Кабiнету Мiнiстрiв на отримання зазначених автомобiлiв, якi були розподiленi мiж закладами охорони здоров'я сiльської мiсцевостi, i надати матеріали», - зазначив пан Карасiков.

 

За його словами таке доручення обласна прокуратура отримала вiд слiдчого Генпрокуратури в особливо важливих справах. У прес-службi прокуратури Днiпропетровської областi агентству «Iнтерфакс-Україна» пiдтвердили, що на виконання окремого доручення старшого слiдчого Генпрокуратури керiвникам регiональних телеканалiв було спрямовано вiдповiдного листа.

 

«Тi телеканали, якi висвiтлювали цi подiї, надали необхiднi матеріали», - повiдомила прес-секретар прокуратури Днiпропетровської областi Юлiя Дорошенко.

 

Ранiше Генпрокуратура повiдомила, що службовi особи Кабмiну у 2009 роцi з численними та грубими порушеннями вимог законодавства iнiцiювали та органiзували залучення Мiнiстерством охорони здоров'я кредиту на суму 100 млн євро пiд державнi гарантiї, за кошти якого закуплено 1 тис. вантажопасажирських автомобiлiв Ореl Combo пiд виглядом автомобiлiв «швидкої медичної допомоги». При цьому за користування кредитом Україна повинна буде додатково виплатити 43,4 млн євро.       

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14714
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду