Новий канал шукає режисера-постановника, «Інтер» - репортера, «Економіка» - редактора-копіпастера

28 Грудня 2010
4871
28 Грудня 2010
09:18

Новий канал шукає режисера-постановника, «Інтер» - репортера, «Економіка» - редактора-копіпастера

4871
Новий канал шукає режисера-постановника, «Інтер» - репортера, «Економіка» - редактора-копіпастера

Наприкінці грудня кілька загальнонаціональних телеканалів та великих видавництв розмістили оголошення про пошук спеціалістів.

 

Так, Новий канал запрошує на роботу режисера-постановника. Претендентам бажано мати щонайменше 7-річний досвід роботи. До обов'язків входитиме розробка/затвердження дизайну студії та комп'ютерної графіки; розробка нових рубрик та режисерських сценаріїв; розробка, затвердження, контроль видачі в ефір спонсорських рубрик;  робота з рекламним агентством Нового каналу із залучення спонсорів в програму; постановні зйомки тощо.

 

Радіогрупа «Тавр медіа» підшукує журналіста на радіостанцію Kiss FM. Завдання журналіста - безперервне генерування новин, репортажів з подій для ефіру та сайту kissfm.ua. Від претендента вимагається вміння бути в кількох місцях одночасно.

 

«Українським новинам» потрібен репортер економічної тематики, «Інтеру» - репортер, що орієнтується в соціальній ситуації в Україні, «Студії Пілот» - журналіст для «Паралельного світу».

 

Одразу кілька вакансій має видавництво «Бурда-Україна»: більд-редактора, редактора щотижневого журналу, випускового редактора кулінарних видань тощо.

 

Видавництво «Економіка» має вакансію online-редактора. Обов'язки - написання та копіювання матеріалів ділової тематики, тож від претендентів вимагається досвід роботи редактором, кореспондентом або копіпастером на ділових порталах або в інформагентствах.

 

Традиційно велику кількість (близько 20) вакансій має СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду